СЕДМИЦА НА HAZARD 4 В МАГАЗИН CAMOUFLAGE.BG™

 2013-12_7_Days_Of_Xmas_Slider

 

От днес, 14 декември до 22 декември 2013 включително всички стоки, носещи логото на Hazard 4® в магазин Камуфлаж.БГ са с 10 % отстъпка. Вижте наличността в нашия онлайн магазин: http://camouflage.bg/promotions/hazard4

HAZARD 4 е запазена марка на CivilianLab® фирма, която има дългогодишен опит в производството на висококачествени продукти за приключения на открито, екстремни спортове и багажни системи за специалните части на САЩ в иновативни конфигурации. Мотото на Hazard 4® е “Progressive tactical”. То идва да покаже, че техните продукти са проектирани да бъдат в авангарда на иновациите и технологиите. Компанията продължава да разработва нови линии всекидневно, получавайки обратна връзка от клиентите си, сред които са ФБР, военноморските „тюлени“ и парашутистите-спасители от армията на САЩ. 

Марката ‘Hazard 4®’ е получила своето име и идея от стандартния класификационен код на заплахите: ‘1’ за нисък, през ‘2 и 3’ за умерен и ‘4’ за потенциално смъртноносен. Независимо дали тези заплахи са породени от околната среда, климатичните и промишлени условия или са човешки заплахи, които дебнат в невидима засада, оборудването на Hazard 4® е проектирано с главната цел – защита на този, който го носи. Когато няма жива душа наоколо да ви помогне, оборудването ще ви извади от затруднение – функционалноста на раниците, чантите и другата лична екипировка ще ви бъдат пръв помощник за справяне в конкретни ситуации и могат да бъдат от решаващо значение. Всеки един боец и бушкрафтър го е изпитал на гърба си.

Повече информация за компанията вижте на: http://hazard4.com/

 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.