МАГАЗИН CAMOUFLAGE.BG – ПАРТНЬОР НА ЕВРО КУПА ПО РАФТИНГ 2013

rafting_euro_cup_2013

Скъпи приятели, партньори и колеги,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че магазин Camouflage.BG е партньор на Rafting Euro Cup 2013″. Състезанието ще се проведе на 22 и 23 юни по река Струма в района на Кресненското дефиле,  120 км южно от София на главен път Е 79: http://goo.gl/maps/wlLbF.

Евро купата ще бъде по правилата на International Rafting Federation, категория R6 за мъже и жени, лодки Robfin 420. На събитието ще представим марката Teva®, която предлагаме официално на българския пазар от тази година. Историята на Teva® датира от началото на 80-те, когато Марк Тачър, работил като гид на река Колорадо и запален по бързите води и планинските преходи, изобретява сандали, еднакво подходящи за каяк и рафтинг и за времето, прекарано около реката. До този момент не е съществувала подходяща обувка, която да изсъхва бързо, да не се изхлузва и да е достатъчно удобна, за да бъде носена дълго време. И до днес класическите сандали на Teva® са предпочитани от всички активни хора, като печелят доверието им с удобство, качество и издръжливост.

Магазин CAMOUFLAGE.BG™  е официален представител на марката Teva®.

Rafting Euro Cup 2013″ е състезание от Български държавен шампионат по рафтинг, организирано от Българска федерация по рафтинг, със съдействието на клубове по рафтинг „Адвенчър нет“ и „Къща за книги и приключения“. За участие и допълнителна информация: http://tinyurl.com/lamk6ls

 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.