Ново острие – 607A от WE Knife

we knife 607 - 00-11

Днес ще ви представим компактния фиксиран модел 607А на набиращата популярност фирма WE Knife. Самата фирма със седалище в Китай е с над 15 годишна история в производството на висококачествени ножове и инструменти, използвайки последно поколение производствени машини, материали и технологии. WE Knife разполага със собствена база за научно-изследователска дейност и екип от дизайнери, които работят за производството на продукти от най-високо ниво, спокойно конкуриращи се с големите в бранша. Компанията залага на премиум материали, прецизна изработка и голямо внимание към детайла, които предлагат срещу разумна цена.
Открийте го и в нашия сайт ТУК.

Технически данни:

Обща дължина: 211 мм

Дължина на острието: 102 мм

Дебелина на острието: 4 мм

Тегло: 102 гр

Материал на острието: CPM S-35VN / 59-61HRC

Форма на острието: модифициран дроп пойнт

Материал на чирените: Carbon Fiber

Покритие: Black Stonewash

Конструкция: Full Tang

Кания: Kydex

Държава производител: Китай

При отваряне на кутията впечатление прави перфектно завършеният, цялостен вид на ножът, дори преди да го вземете за внимателно разглеждане. Брандираните капачки на чирените се откроятват приятно и ненатрапчиво, придавайки характер. Самите чирени са ергономични, изработени от карбонови влакна за максимална лекота, давайки добър контрол при боравене. Формата на острието грабва с модифициран дроп пойнт вдъхновен от тантото, невероятна заводска заточка и финиш. Наситеният black stonewash, нанесен върху цялата пластина, двата несиметрични отвора и приятно заформените ъгли по гърба на ножа са само част от плюсовете му и са сериозна заявка за място при големите на 607 А. Използваната CPM S-35VN е позната с високо конкурентните си показатели. Тънкият профил и лекота дават комфорт при носене на врата и същевременно е идеално решение за backup фиксирано острие. Канията от kydex е перфектно напасната към острието и го държи стабилно и сигурно. Комплектът от аксесоари включва:

– tek-lok – адаптор за прикачане към колан дава свобода в избора на позиция

– метална верижка, със съчмена структура за хората, които ще го ползват за neck knife

– инструмент за сваляне на чирените за поддръжка

– брандирана микрфибърна кърпа за поддръжка

Този продукт на WE Knife тотално надскочи очакванията ми за премиум класа на китайските производители, които вече са усвоили материалите и технолгията на производство до много високо ниво. Добавяйки и последно поколение машини, собствени дизайни и патенти, предлагат продукти, които засенчват лидерите, а същевременно поддържат по-ниска цена от тях.

 we knife 607 - 07-1we knife 607 - 02-1we knife 607 - 01-3we knife 607 - 03-2we knife 607 - 02-1

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.