МАГАЗИН CAMOUFLAGE.BG™ ПРЕДСТАВЯ АМЕРИКАНСКАТА ФИРМА MCNETT

cam_mcnett_blog

Винаги сме казвали, че границата между любителите на трекинг в планината и военните изпълняващи служебния си дълг на същата надморска височина е много тънка. Някои път ще ви го докажем със специализирана статия, но днес целта ни е да ви представим американската фирма McNett

Вдъхновението за новаторски технологии винаги са били полезни и важни за двете страни: цивилни и военни. McNett е идеален пример за този вид симбиоза. Базираната в САЩ компания предлага впечатляваща гама от продукти. Те винаги имат нестандартните, но логични предложения. Фирмата предлага асортимент от продукти идеални за лов, къмпинг, риболов, водни спортове, алпинизъм, военни цели и т.н.

Продуктите на McNett са чудесна алтернатива, когато базовият лагер, най-близкият магазин или следващата работна среща са твърде далеч. Те са най-добрият избор за преодоляване на ситуация, която изискава бързи и незабавни решенеия.

Специално за военните, McNett, разработва серията McNett Tactical – открийте актуалния им каталог тук. Оръжието ви може бързо да се слее с  околната среда, счупеното оборудване може да бъде ремонтирано, течовете – спрени, петната – почистени бързо. Всеки от брандовете на McNett е разработен за конкретна област на приложение.

McNett-Brands-540px1

В момента ние предлагаме селекция от McNett продукти в нашия онлайн магазин, като постепенно ще разширяваме продуктовата гама. Ако харесате техен продукт, който не е наличен в момента, ние с удоволствие ще ви го доставим при следващата ни поръчка.

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас чрез електронната ни поща на адрес: info@camouflage.bg.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.