РЕЖЕМ ЦЕНИТЕ! ДО 45 % НАМАЛЕНИЕ НА ШВЕДСКИ РАНИЦИ ЗА УЧИЛИЩЕ В CAMOUFLAGE.BG™

   Fjallraven-Kanken-Pack-Swedish-Flag-Booth-Display

Раници Kånken от Fjällräven – шведско качество на достъпни цени

Както вече писахме от началото на септември магазин Camouflage.bg пусна в разпордажба с – 30 % цялата колекция на шведската компания Fjällräven. Седмица по-късно обявяваме нови по-ниски цени – 45 % на може би най-популярния продукт на шведите – раниците Kånken.

В следващите редове ще ви запознаем с историята и видовете раници Kånken на Fjällräven.

Kånken е създадена през 1978 г. в колоборация с Шведската асоциация на гидове и скаути ( Swedish Guide and Scout Association – Scouterna).

Раницата Kånken на Fjällräven излиза на пазара през август 1978 г. Целта й е да щади гърбовете на учениците, като разпределя тежеста върху гръбначния стълб равномерно. Така се превръща в алтернатива на стандартната ученическа чанта и в символ на либералните възгледи. Когато създава раницата, Ake Nordin (основател на Fjällräven), се надява да продаде 200 броя през първата година, но пласмента стига 400 броя. През 1979 г. продажбите стигат 30,000 броя, въпреки упоритите критици, които я наричали „Комунистическият гърбушко“.

От първата продадена Kånken, преди 35 години, раницата е помогнала на милиони деца в борбата с гръбначните изкривявания. Това я прави един от най-популярните продукти на Fjällräven, сред родители по цял свят. От създавването й до сега колекцията не е променяна, но е допълнена с няколко модела и цвята.

 23510-295_1024x1024

Kånken Classic

Най-продаваната раница на Fjällräven излиза за първи път на пазара през 1978 г. Компанията е запазила класическия й дизайн, което я прави изключително разпознаваема и до днес.В световен мащаб са продадени над 3 милиона броя. Подходяща е за училище, колоездене или разходка. Има светлоотразително лого и полипропиленов гръб, който много лесно се изважда и може до се ползва за седалка върху студени камъни и/или влажни (заснежени) повърхности. Етикетът за име и адрес във вътрешността я прави перфектна за учениците.

Тегло: 290 гр.

Дълбочина: 13 см

Височина: 38 см

Ширина: 27 см

Обем: 16 литра

Джобове: 2 странични, 1 отпред с цип

Материал: Vinylon F

Цип: YKK

Инструкции за съхранение: Производителят препоръчва де се пере на ръка или в краен случай в пералня на деликатна програма.

 23561-510_1024x1024

Kånken Mini

Mini Kånken е умален вариант на оригинала. Перфектна за деца и възрастни, които предпочитат компактните ранички. Подходяща е за училище, колоездене и пътуване. Практична чанта за деца от всички възрасти със светлоотразително лого и полипропиленов гръб, който много лесно се изважда и може до се ползва за седалка върху студени камъни и/или влажни (заснежени) повърхности. Етикетът за име и адрес във вътрешността я прави перфектна за учениците.

Тегло: 175 гр.

Дълбочина: 13 см

Височина: 29 см

Ширина: 20 см

Обем: 7 литра

Джобове: 2 странични, 1 отпред с цип

Материал: Vinylon F

Цип: YKK

Инструкции за съхранение: Производителят препоръчва де се пере на ръка в краен случай в пералня на деликатна програма.

 Kanken-15-inch-141-warm-yellow-laptop_1024x1024

Kånken Laptop

Тук се съчетава класическата раница с чанта за лаптоп. Предлага се в размери за 13“, 15″ и 17″ устройства. Това е вашата чаната, в която компютърът ви се чувства защитен – в джоб с лесен достъп, светлоотразително лого и полипропиленов гръб, който много лесно се изважда и може до се ползва за седалка върху студени камъни и/или влажни (заснежени) повърхности. Етикетът за име и адрес във вътрешността я прави перфектна за учениците.Две чанти в едно!

Тегло: 350 / 460 / 500 гр.

Дълбочина: 16 / 16 / 18 см

Височина: 34 / 40 / 42 см

Ширина: 25 / 28 / 30 см

Модели: 13” / 15” / 17“

Джобове: 2 странични, 1 отпред с цип

Материал: Vinylon F

Цип: YKK

Инструкции за съхранение: Производителят препоръчва де се пере на ръка в краен случай в пералня на деликатна програма.

Kanken-550-326-Black_Ox-Red_1024x1024

Kånken DualColor

Dual Colour Kanken съчетава най-доброто от Classic и Mini – високите параметри на двата модела, но с голям избор от цветове. Има светлоотразително лого и полипропиленов гръб, който много лесно се изважда и може до се ползва като седалка върху студени камъни и/или влажни (заснежени) повърхности. Етикетът за име и адрес във вътрешността я прави перфектна за учениците.

 Тегло: 175 / 290 гр.

Дълбочина: 13 см

Височина: 29 / 38 см

Ширина: 20 / 27 см

Обем: 7 / 16 литра

Джобове: 2 странични, 1 отпред с цип

Материал: Vinylon F

Цип: YKK

Инструкции за съхранение: Производителят препоръчва де се пере на ръка в краен случай в пералня на деликатна програма.

 

fjallraven-banner

Share

2 thoughts on “РЕЖЕМ ЦЕНИТЕ! ДО 45 % НАМАЛЕНИЕ НА ШВЕДСКИ РАНИЦИ ЗА УЧИЛИЩЕ В CAMOUFLAGE.BG™

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.