МАГАЗИН CAMOUFLAGE.BG™ ПАРТНЬОР НА ДНИ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА 2014

events-bg-2014_dni-na-predizvikatelstvata_poster

В началото на декември ще се състои 10-то юбилейно издание на най-големия български форум за екстремни спортове, туризъм и екология – „Дни на предизвикателствата“. На 2, 3 и 4 декември 2014 г. в аула „Максима“ на Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, ще се съберат любители на екстремните спортове, приключенията, активисти на зелени практики и фотографи, обединени от любовта към природата и адреналина.

По традиция организаторите са подготвили атрактивна програма за посетителите – множество документални филмови премиери, презентации, лекции и дискусии. Всички те ще покажат най-достойните постижения в спортовете на открито и приключенията в световен мащаб, както и обществени значими практики в опазването на природата у нас.

Специални гости на 10-тия юбилей на форума ще бъде световно известният Лео Холдинг – най–атрактивният катерач, алпинист и бейс джъмпър на световно ниво и националната ни гордост – Боян Петров, който се прочу с рекордното изкачване на три осемхилядни върха за 90 дни без кислородна маска тази година.

events-bg-2014_dni-na-predizvikatelstvata_last-climb

Kулминацията в програмата ще бъде премиерната прожекция на филма “The Last Great Climb”, представяща екстремната експедиция  на Лео Холдинг и екипа му до връх Улветана (2931 м), Антарктида  – едно от най-трудните изкачвания през последните години в глобален мащаб.

events-bg-2014_dni-na-predizvikatelstvata_bojan-petrov

Боян Петров пък ще разкаже за епичното изкачване на три от най-смъртоносните върха на планетата – К2 (8611 м, Чогори, Пакистан), Канчедзьонга (8586 м, Хималаи, Непал) и на Броуд пик (8047 м).

Пълната програма с график по дни и часове може да намерите на официалната страница и на фейсбук страницата на събитието.

Тридневни билети за „Дни на предизвикателствата“ могат да бъдат закупени на специална цена от 17 лв. от магазини „Стената“. При закупуване онлайн в мрежата на Ticketlogic стойността им ще е 20 лв. Еднодневни билети по 10 лв. ще могат да бъдат намерени на място.

 

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.