MISSION SENSOR МУЛТИТУЛ ЧАСОВНИКА НА CLAWGEAR


miss_swat_sensor

„Искам всичко, и то веднага!” Ако искате да приложите любимото мото на младежите при часовниците, непременно трябва да видите Mission Sensor на Clawgear. Mission Sensor е незаменим функционален пакет за любителите на открито. Още в момента на разопаковане ще се впечатлите от елегантността, която излъчва. Той няма нищо общо с класическия груб аутдор часовник, а се отличава с изчистен и семпъл дизайн. Изпълнен е изцяло в черни нюанси, с изключение на външния пръстен на корпуса, където с бял цвят са нанесени посоките на света. 

Claw-Gear–-Mission-Timer_1

Часовникът е изработен основно от пластмаса, само долната част на корпуса е метална, за да е по-удобен за носене. Няколко компликации, както се наричат техническите  екстри при часовниците, са стандартна програма при Mission Sensor. Компас,  алтиметър, барометър и термометър улесняват престоя на открито. Това превръща часовника в практичен мултитул с наистина полезни функции. Що се отнася до съотношение цена-качество, Mission Sensor струва няколко пъти по-малко в сравнение с други часовници от този клас. За пътуващи или за влюбени, намиращи се в различни часови зони, има възможност за настройване на втора часова зона, която гарантира обаждане в приемливо за телефонен разговор време. Разбира се, налични са всички класически функции като показване на датата, хронометър, часовник за обратно броене и будилник.

Claw-Gear–-Mission-Timer_3

Mission Sensor впечатлява с черният инверсен дисплей, което означава, че буквите и цифрите са „бели”, тоест прозрачни, а циферблатът е черен. Това позволява точно разчитане на дисплея дори при лоша видимост. Ако все пак ни е необходима светлина, черният цвят предпазва нощното виждане на очите ни. По този начин се предотватява заслепяване и можем да продължим пътя си напред, без да се налага отново да се настройваме към тъмнината.

Claw-Gear–-Mission-Timer_2

С водоустойчивост до 30 метра и висока издръжливост този часовник е идеалният ни спътник в пътешествията ни на открито. С диаметър 46 мм на корпуса Mission Sensor не изглежда прекалено голям дори и на по-стройна китка.

И не на последно място, Mission Sensor показва и часа!

В заключение: Чудесен, семпъл на вид спортен и аутдор часовник  с много функции и двегодишна гаранция.

Единствен недостатък: Заради множеството функции на часовника, ще ви трябва малко повече време, за да свикнете с него и да го използвате максимално ефективно. Който старателно го разучи и калибрира ще получи часовник с безкомпромисно качество на изключително изгодна цена.

Mission Sensor ще намерите в магазин CAMOUFLAGE.BG™ само за 199.99 лв.

 

 

 

Share

1 thought on “MISSION SENSOR МУЛТИТУЛ ЧАСОВНИКА НА CLAWGEAR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.