2015 ОРЪЖЕЕН КАЛЕНДАР TACTICAL GIRLS™

tac_girls2015

Традицията продължава! За поредна година ви предлагаме оръжейния календар за 2015 на HBL Productions TACTICAL GIRLS™.

Започва от януари 2015 и ви предлага 13 месеца да се любувате на красиви жени, които държат в ръцете си някои от най-екзотичните оръжия на света с тактически модификации. Включени са спецификациите на оръжията и любопитни факти от военната история, историята на полицията и на огнестрелните оръжия.

Перфектен подарък за всеки празник, ако искате да зарадвате свой близък войник, полицай, ловец, пейнтбол или еърсофт играч или просто стрелец-ентусиаст. Запълнете празните 30 х 30 см на стената на вашета бърлога, гараж, поделение или палатка с 13 страници с момичета с пушки.

tac_girls2015e

Календарът включва оръжия като снайперската пушка Drake Stalker .50 BMG, карабината Kel-Tec RFB и пистолета FNP-45 Tactical. Също така за първи път тази година в календара е включен AT4 Anti-Tank както и още много пушки, пистолети и снайпери – прекрасни модели с тактически модификации. Фото сесиите на календара са вдъхновени от холивудски героини. Анжелина Джоли като Лара Крофт в „Tomb Raider“, Линда Хамилтън като Сара Конър в „Терминатор”, Кери-Ан Мос като Тринити в „Матрицата” – Tactical Girls™ улавя суровата чувственост на тези силни женски образи и убийствената красота на някои от най-екзотичните оръжия в света.

tac_girls2015d

Оръжията, които се използват във фотосесиите са от богатия арсенал от легални, лицензирани разрешени, напълно функциониращи, картечници клас 3, автомати, снайпери и пушки, употребявани от елитни членове на военни и полицейски части по целия свят. Съдържанието на календара е PG-13 и отговаря на военните стандарти за превоз до всички части на света. 10% от сумата на календара отива за дарение в подкерпа на войници и полицай чрез организацията AmericanSnipers.org.

Поръчайте сега от нашия онлайн магазин!

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.