5.11 TACTICAL ОБЯВИ КАМПАНИЯТА СИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ПРЕЗ 2015

 

511tactical_adv_q1_bg

 

От 1 до 31 март 5.11 Tactical Europе стартира първата си за тази година кампания  “Q1”, която се провежда в над 10 европейски страни. При закупуването на продукти на 5.11 Tactical на стойност 150 лв. ще получиш:

1) Безплатна колекционерска нашивка (ограничен тираж от 40 бройки);
2) Участие в томбола за безплатен скок с парашут в тандем;

 

През цялата година 5.11 Tactical ще имат 4 промоционални кампании (Q1 – март, Q2 – юни, Q3 – септември и Q4 – декември), в които магазин КАМУФЛАЖ.БГ ще участва. За всяка кампания ще предлагаме различна безплатна колекционерска нашивка, ограничен тираж от 40 бройки, която ще може да получите, ако закупите продукти на 5.11 Tactical на стойност от 150 лв. Нашивките се предлагат в запечатана опаковка от фолио, в която има и талон, на който е отпечатан код. Кодът е уникален за всяка нашивка и се въвежда на следния адрес: http://www.511int.com/patchcollector

На страницата трябва да се регистрирате и през създадения профил да си въвеждате всеки код на всяка от четирите нашивки.

 

LIMITED PATCH 5.11 TACTICAL

В края на годината, когато сте събрали и четирите колекционерски нашивки/кодове, ще получите специален дисплей за нашивки на 5.11 Tactical.

След края на последната кампания (Q4) на лотариен прицип ще бъде избран един от вас, който може да спечели Голямата награда на 5.11 Tactical. За сега тя се пази в тайна. Следете нашия блог, за да сте сред първите, които ще узнаете каква ще е тя.

Приятно пазаруване!

Присъединете се към събитието ни във Facebook!

511q1event

Share

1 thought on “5.11 TACTICAL ОБЯВИ КАМПАНИЯТА СИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ПРЕЗ 2015

  1. Pingback: СПЕЧЕЛИ СКОК С ПАРАШУТ И НАШИВКА ОТ 5.11 И CAMOUFLAGE.BG™ | Camouflage Blog

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.