🥾 „По стъпките на Алеко с приятел“ и CAMOUFLAGE 🥾

⛰ Любовта ни към планината и приключенията ни срещна с чудесния екип на „По стъпките на Алеко с приятел“ – състезание, на което с радост ви каним да се включите. Посветено на първото туристическо изкачване на Черни връх, на 30-ти септември, за 6-та поредна година то ще събере на Витоша стотици хора, които заедно ще преминат по стъпките на Щастливеца.


🤝 Отборният дух е градивната частица и най-важният елемент в състезанието. Затова и състезателите участват в отбори. Те могат да бъдат съставени от 2 до 10 човека в четири различни категории – „Семейство“, „Приятели“, „Колеги“ и „Съседи“.Като участници ще имате възможност да избирате между две трасета: – КЪСО с маршрут с. Владая – х. Панчо Томов – Владая (11 км) и– ДЪЛГО с маршрут с. Железница – Черни връх – с. Владая (27 км).
❣️ И тази година, „По стъпките на Алеко с приятел“ има своя кауза – закупуване на оборудване на ерготерапевтична зала в дневен център за деца и младежи с увреждания „Св.Врач“. 
🎉 На финала в с. Владая ви очакват много изненади, страхотни активности и разнообразна програма.


✅ Можете да се регистрирате до 16-ти септември тук с нашия ПРОМО КОДCamouflageBG15, с който ползвате -15% НАМАЛЕНИЕ при записване:

👉 https://postupkitenaaleko.com/registration

✅ Можете да се потопите в атмосферата на събитието и във Facebook тук:👉 https://www.facebook.com/postupkitenaaleko

Share