Модулни системи Tasmanian Tiger

Подредбата е всичко! Правилната организация на оборудването е ключът към успеха във всяка работа. С универсалната и гъвкава система на Tasmanian Tiger, всичко си идва бързо и лесно на мястото. Благодарение на M.O.L.L.E. системата, всяка раница или жилетка, може да бъде наградена с аксесоарите и допълнителния обем, от които имаш нужда. Екипировката на TT е изработена от CORDURA 700D, което я прави изключително здрава, надеждна и готова да понесе дори и най-тежките натоварвания.

На снимката е показана раницата Modular Pack 30, като един от най-предпочитаните и доказали се модели. До нея за сравнение са подредени част най-често използваните модулните джобове, а пълната гама можеш да разгледаш тук.

A. DIP POUCH
Размери: 8 х 2 см
Първоначално замислен за транспортиране и съхранение на кутии за тютюн. Използва се предимно за дребни аксесоари, като слушалки и кабели.

B. TAC POUCH 6
Размери: 19 x 18,5 x 5 см
Един от фаворитите при джобовете, заради средния си размер. Удобен е за транспортиране на електронни устройства и медицински консумативи.

C. TAC POUCH 1 TREMA
Размери: 16 x 12 x 4 см
Вертикален джоб с ципове по цялата дължина, позволяващи пълно разтваряне на страните и много лесен достъп до съдържанието.

D. TAC POUCH 1
Размери: 15 x 10 x 4 см
Аналогичен на горния джоб, но s частично отваряне на ципа, което позволява използването му единствено във вертикална позиция. Частичното отваряне дава възможност да бъде оставен отворен по време на работа, минимализирайки риска от изпадане на съдържанието.

E. TAC POUCH 4
Размери: 10 x 15 x 4 см
Джоб с хоризонтално разположение и възможност за много широко разтваряне на ципа. Габаритите му го правят подходящ за лесно организиране и транспортиране на мултитул, фенер и други подобни принадлежности.

F. TAC POUCH 7
Размери: 24 x 15 x 5.5 см
Голям вертикален джоб, често използван за увеличаване на обема на основната раница. Позволява много добра организация на съдържанието си, благодарение на здрави ластици, пластмасови халки и мрежест джоб. Към външата му част може да бъде надграден с допълнителни по-малки джобове, като TAC POUCH 1.

G. TAC POUCH 5
Размери: 20 x 15 x 5 см
Вертикално разположен, среден по размери джоб с добра вътрешна организация – два реда ластици и голям мрежест джоб на предния панел. Силно препоръчван за съхранение на скъпа техника, тъй като в гърба му е пришит покриващ дъждобран, прибавящ допълнителна защита към иначе водоустойчивата CORDURA.

H. TAC POUCH 9
Размери: 39 x 21.5 x 12 см
Голям! С десет литровия си обем, този джоб е силно предпочитан за странично допълнение към големите раници. Двете му страни са привързани на „корсет“ с Paracord, като по този начин обемът му лесно може да се компресира, когато не се използва на 100%. В горната си част има прорез за маркуч на хидратираща торба или кабел. Джобът е с горен достъп и това го прави непрактичен за по-малки аксесоари.

I. BLADDER POUCH
Размери: 42 x 17 x 4 см
Строго-специализиран за транспортиране на хидратационни торби. Удобен е за закачане към всяка M.O.L.L.E. система и побира воден резервоар до 3 литра обем.

J. TAC POUCH 10
Размери: 30 x 20 x 5 см
Отново използван при необходимост от допълнителен обем, този хоризонтален джоб се прикрепя най-често към капака или външния панел на раницата. Удобен е за съхранение на карти, планшети или връхна дреха.


Share