Модулни системи Tasmanian Tiger – част 2

Както вече споменахме, в предишната статия – правилната подредба на инвентара е от ключова важност за успеха. Докато там разгледахме модулните елементи при раниците, тук ще се спрем на една по-деликатна тема – тактическите жилетки.

A. Tac Pouch 11
Размери: 31 х 17 х 10 см
Средно голям джоб, с възможност за закачане към M.O.L.L.E. система. Идеален е за прикрепване към гърба на тактическата жилетка, като раница. Предното разположение на ципа го превръща в многоцелеви джоб с бърз и лесен достъп до съдържанието. Има възможност за добавяне на хидратираща система и разбира се – отвор за маркуча в горната част.

B. Plate Carrier QR SK Anfibia
Тегло: 765 гр
Възможно най-леката тактическа жилетка, като при това побира бронеплочи до 33х27см. Системата й за регулация я прави с универсален размер, а иновативните ROC катарами позволяват бързото й сваляне, когато това се наложи.

C. Tac Pouch 12
Размери: 17 х 11,5 х 5 см
Един от безспорните фаворити при джобовете за жилетки. Закача се в предната част, под жилетката и осигурява удобна администрация на всички дребни аксесоари от първа необходимост – фенер, турникет и други.

D. Digi Radio Pouch
Размери: 15 х 7 х 2 см
Отворен и функционален джоб за радиостанции. С винилов протектор за дисплея и достатъчно предвидено място за опериране с всички бутони и включване на кабели.

E. Dump Pouch Light
Размери: 10 х 10 х 1 см
Компактен и лек, компресиран джоб за празни пълнители. Побира до четири пълнителя за M4.

F. SGL Mag Pouch MCL LP
Размери: 11 х 7,5 х 2,5 см
Отворен, единичен джоб за пълнители, подходящ за повечето модели – M4 / G36 PMAG / Sig / AR15 / Steyer AUG / Sig 55X и други.

G. SGL PI Mag Pouch MCL
Размери: 9 х 3 х 2 см
Отворен, единичен джоб за пистолетни пълнители, подходящ за повечето двуредови модели.

H. M.O.L.L.E. Hyp Belt
Тегло: 230 гр (М)
Изключително лек и минимализиран колан, изработен от Hypalon.
Материята не абсорбира вода и е устойчива на киселинна и алкална среда.
Вътрешната страна е с велкро зони, за прикрепяне към вътрешен колан.

I. IFAK Pouch S
Размери: 15 х 15 х 5,5 см
Компактна аптечка, с възможност за прикрепяне към M.O.L.L.E. система. Вътрешният панел е с ластичен органайзер, за да придържа всички консумативи на мястото им. Капакът е велкро, с лента за бързо отваряне, като органайзерът може лесно да бъде разкачен, позволявайки прехвърляне в друг човек.

Share