Бюджетни Антифони – MSA Sordin left/right

Както знаете или може би не, екипът на CAMOUFLAGE.BG има традиция при празнуването на рождени дни, именни дни и други лични празници на колегите от екипа да се събираме в някое стрелбище и да изпуснем парата, стреляйки по мишени. Вчера 25.03.2014 наш колега имаше повод да „почерпи“ с няколко кутийки патрони и това беше повод да смесим полезното с приятното. Решихме да направим реален „in action“ тест на бюджетни антифони.

Msa Sordin

 

Моделът на Msa Sordin – left/right се оказа чудесен избор за стрелба на закрито стрелбище. Двама колеги от екипа бяхме с тестови бройки на MSA Sordin, a другите трима колеги бяха с антифони предоставени от стрелбището. В крайна сметка след изстреляни 200+ патрона от различни калибри (.22 , 9х19 и .357 Magnum) антифоните се оказаха невероятно удобни, покриващи цялата ушна мида и намалявайки звука на изстрелите в пъти по добре от наличните антифони в стрелбището. Единственият „недостатък“ е първоначалното чувство че сте в камбана и някой изсмуква въздуха около вас, но след няколко минути чувството изчезва и може да се насладите на стрелбата. В заключение ще кажа, че за цената си от 39,90 лв. тези антифони са чудесен избор за всеки не професионален стрелец посещаващ стрелбището няколко пъти месечно.

П.П. Стават да си ги ползвате и във вкъщи докато си четете вестника, а жена ви обикаля около вас и ви задава хиляди въпроси 🙂

Може да ги закупите директно от магазин – Camouflage.BG  или онлайн от тук

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.